Thursday, 24 March 2011

Alhamdulillah

Assalamualaikum.
Alhamdulillah..aku masih lagi dipanjangkan umur oleh Allah..genap dah umur aku weh. 

ok malam tu aku dibahan oleh rakan-rakan 'tercinta' dengan menabur tepung cap sauh ke badan aku from head to toe. 

tenkiu kengkawan \(><)/.tapi aku cool sebab aku tau dorang nak raikan aku . diorang bagi kek comel ni tapi aku x makan sebab perisa coffee . aku x makan hahahaha




last2,kek ni aku calit kat muka diorang . bwahahaha
tenkiu guys . sayang hampa !

5 comments:

  1. huit..besday ka??? hik3..hepy besday..... :)

    ReplyDelete
  2. uishh dahsyat....besday dah lepas..
    mana entry baru ?? huhuhu

    ce cite..ce cite

    ReplyDelete
  3. sorry mkcik...xperasan yg kek tu kek kopi.. cian mkcik..huhuh

    ReplyDelete
  4. macik : xpa la weh.aku x marah pon
    hampa cool gila celebrate besday aku. ^^

    ReplyDelete